سلام من همون طور که گفتم در۱۱ سالگی پیش دکتر عصاب رفتم الان ۲۲ سالم میشه که از این قرص استفاده میکنم من خیلی افسردگی دارم وضعیت زندگی ناراحتم میکنه من هفت ساله ازدواج کردم ۲ سال بعد از ازدواجم فهمیدم که بار دار نمیشم من نارسایی تخمدان دارم آزمایش گرفتم بهم گفتن که تخمک هم تولید نمی کنم مشکلش هم میگن اینه که یک اتفاق باعث این شده که نارسایی تخمدان دارم ما وضعیت مالی خوبی نداریم وبرای این که نمی تونم باردار بشم واین که انگار یک مزاحم توی این زندگیم احساس ناراحتی میکنم من در ۱۱ سالگی برادم رو از دست دادم وبه خاطر همین که در اون سال افسردگی یا تشنج یا دوینگی گرفتم به خاطر همین رفتم دکتر عصاب الان واقعاً نمی دونم چه کاری انجام بدم وخیلی عصابم خرابه من خیلی مهربونم ونمی تونم خشم درونم رو خالی کنم از عصبانیت زیاد نمی دونم چرا با خودم حرف میزنم وبا خودم دعوا میکنم وبه خودم فوش میدم ولی با زم از عصبانیتم چیزی کم نمیشه این عصبانیتم منو دیونه وایساده کرده من خیلی تا حلا مهربون هستم نمی تونم با کسی دعوا کنم به خاطر این که انقدر ساکتم بدم میاد واین مشکلات من رو واقعان مریض کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما دکترتون رو عوض کنید،،نیاز به تخليه هیجاناتتون دارید،از مشاور هم درکنار دارو کمک بگیرید