سوال روانشناسی

سلام وقتتون بخیر من بیشتر اوقات گریه میکنم خیلی زود رنج و زود عصبی میشم و داد و بیداد راه میندازم و وسواس خیلی شدیدی دارم لطفا راهنمایی ام کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
عزيزم هر كدوم اين نشانه ها ميتونه دليل بريك موضوع باشه
خلاصه غنوان كرديد از چه زماني شروع شده، چه مواقع شدت پيدا ميكنه؟ چقدر در ارتباط هاتون باعث مشكل شده؟ ايا تجربه مشابه قبلا داشتيد ؟اين وسواس شديد يعني چي ؟ ايا باعث اختلال در عملكرد شده؟ ايا جز داد زدن خشم خود رو مدل ديگه ايي ابراز ميكنيد ؟
بهتره حتما با يك مشاور فردي نوجوان صحبت كنيد و زير نظر ايشون ريشه يابي كنيد .