هیپنوتیزم وسواس فکری

هیپنوتیزم بر درمان وسواس فکری موثر هست ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل مدرب
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
خيلي خلاصه،مبهم و كلي پرسيديد
چه فردي اين رو بهتون گفته؟ وسواس در چه زمينه ايي هست؟ ايا به وسواس عملي هم تبديل شده؟ ايا غير از وسواس موضوعاتي مثل استرس و افسردگي هم تجربه ميكنيد ؟به اين سوالات جواب بديد و بعد يا يك مشاور صحبت كنيد
بهتره اول مشكل را ريشه يابي كنيد و با همكاري يك  درمانگر فردي و  تحت نظر ايشون راهكار يا رويكرد خاصي رو جلو برويد  .