بارداری

من ۳۰سالمه و دوساله که از ازدواجم میگذره و هروقت باشوهرم از بچه صحبت میکنم فقط میگه الان وقتش نیس میگه هنوز تا ۳۵ سالگی زمان داری و من چون غریب هم هستم اکثراوقات شوهرم سرکاره و واقعا باعلاقه ای که به بچه دارم میدونم خیلی تو زندگیم تاثیر میزاره چکار کنم قانع بشه؟؟لطفا راهنماییم کنین-باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا راهكار و معجزه ايي نيست كه كمكتون كنه جز صحبت منطقي و بيان خواسته و نيازتون البته اول بهش اگاه بشيد
به نظر ميرسه اونچه شايد بهش توجه نكرده باشيد اينكه شما براي سرگرمي و به نوعي فرار از حس تنهايي خواهان بچه هستيد چرا راهكارهاي ديگه رو امتحان نميكنيد مثلا كارهاي هنري،ورزش ،حتي شاغل شدن و رسيدن به استقلال مالي
بچه داشتن با توجه به شرايط فعلي جامعه ريسك بالايي داره فقط به دنيا اوردن نيست پذيرش همه مسئوليت هاي رواني و جسمي اون هست و اينطور كه به نظر ميرسه همسرتون به عنوان پدر امادگي كافي نداره و تحت فشار گذاشتنش نميتونه خيلي كمك موثري باشه.