طلاق

من دوماهه با شوهرم حرف نمیزنم سر یه همایش که منو نبرد و من قهر کردم اومدم خونه پدر دو ماهه ازم یادی نکرده رفتم لباسام رو بردارم خانواده شوهرم نزاشتن بیارمشون و شوهرم گفتن کلید خونه رو عوض میکنم بهش میگم بیا اشتی کنیم میگه نمیخوامد بهونه میاره میخوام برم مهرمو اجرا بزارم و یه ماشین بناممه بگیرم و جهازم رو بیارم این کار رو چطور انجام بدم خواستم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
برای مطالبه مهریه به  همان دفترخانه ای که ازدواج در آن ثبت شد مراجعه کنید راهنمایی میکنن
برای مطالبه جهیزیه اگر سیاهه دارید همراه با دادخواست استرداد جهیزیه و دادخواست تامین دلیل از طریق دفترخدمات قضایی اقدام کنید