نازایی

با سلام من ماه پیش برای درمان نازایی ثانویه طبق تجویز پزشکم برا اولین بار  از روز سوم قرص کلومیفن و روز پانزدهم یک عدد  آمپول hcg تزریق کردم که متاسفانه پریود شدم

در این ماه پزشکم خارج از ایران بوده و مراجعه کردم به پزشک دیگری تا آمپول رو در سیستم برام وارد کنند که گفتند دو عدد آمپول و روز ۱۴ام تزریق بشه،برا همین الان بین دو روز۱۴ام و ۱۵م موندم کی تزریق کنم؟

و اینکه آیا نزدیکی باید حتما بعد از تزریق آمپول باشه ،و اگه قبلش نداشته باشیم مشکلی پیش نمیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است هم قبل و هم بس از امبول تماس جنسی داشته باشید . روز تزریق امبول بر اساس سایز فولیکول در سونوگرافی تعیین می شود .