بی توجهی

سلام خوب هستین ببخشید من و همسرم 12ساله که ازدواج کردیم یه پسر 8ساله داریم منو شوهرم همیشه مشکل داشتیم و تا زمانیکه من کوتاه نیام و ناراحتی هامو نگم و خواسته جنسی و ابراز محبت و... ای که دارمو نگم همه چی خوبه ولی تا من یه اعتراضی کنم همه چی بهم میخوره وضعیت ما جورییه که هر اشتباهی چه بزرگ و چه کوچیک مرتکب بشه من اگه بگم چرا این اشتباهو کردی اولا اصلا قبول نمیکنه دوما نمیتونیم در مورد اون اشتباه حرف بزنیم چون یه دعوا میشه و اگرم دعوا بشه اننننقد قهر میمونه تا من برم منت کشی کنم و آشتی کنه وگرنه اصلا سمتم نمیاد واقعا من خسته شدم چرا باید برای اینکه زندگیم جلو بره همش سکوت کنم از اینکه تو این زندگی انقد به من بی توجه هستش و بی محبته واقعا خسته شدم واااقعا عقده ی محبتو دارم دلم میخواد یکی باشه بهم محبت کنه بغلم کنه وقتی حرف میزنم به حرفم گوش بده یجوری شدم احساس میکنم من کلفت این خونه ام حق اعتراض در مورد هیچ چیزی ام ندارم باید سکوت کنم. تورو خدا کمکم کنید یه راهی بهم نشون بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر براتون سخته
متاسفانه همسرتون مهارت ارتباطي محدودي داره كه سعي ميكنه با قهر كردن  يا راجب موضوعات حرف نزندن فرار كنه يا تفصر رو گردن ديگران بندازه و شمام با مدام سمتش رفتن اين قدرت رو اين تمايل رو در ايشون تقويت كرديد كه هميشه حق با ايشونه به نوعي ميتونه الگويي باشه كه از والدين به ايشون اموخته شده يعني نوع ارتباط والدين ايشون هم اينطوري باشه اينكه خواسته شما ديده نميشه و انقدر نيازهاتون عميق درك نشده خيلي ناراحت كنندس و بهتره بدون ترس و نگراني راجب اين موارد اين حس ها صحبت كنيد و از ايشون بخواهيد كه باهم به زوج درماني برويد و اگر ايشون مخالف بودن حتما خودتون برويد گاهي بايد اجتناب كرد از روش هايي كه تا الان استفاده ميكرديد كه اوضاع خوب بمونه ، مدتي استفاده نكنيد هر سري قهر كردن شما سمت ايشون نريد شايد اوايل شدت اين رفتارهاي ازادهنده بيشتر بشه اما وقتي تقويتي نباشه به مرور از بين ميره كتاب مهارت هاي زندگي زناشويي مك گي نشر ارجمند ميتوني بهتون كمك كنه.