حقوق بعد طلاق

با سلام.خسته نباشید..من تنها فرزندخانواده بودم..بعداز فوت مادروپدرم..پول بیمه ی پدرم را ب حساب من واریز میکردن و مستمر بگیر بودم..تاسال۷۷ ماهیانه مبلغ ۳۰هزارتومن پرداخت میشود...بعداز ازدواجم این حقوق قطع شد..سوالم این است ک حال طلاق گرفته ام از همسرم..دوباره این حقوق ب من تعلق میگیرید یا ن؟ و سال های قبل هم پرداخت میشود یا خیر..

ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست گرامی

بله بعد از طلاق این حقوق به شما تعلق میگیرد

در مورد این مسیله که پدر شما بازنشسته تامین اجتماعی بوده یا صندوق بازنشستگی شرایط متفاوت است به فوانین رجوع کنید