سلام روز بخیر من 4 ماهه زایمان مردم دو ماهه که از قرص جلوگیری لاینسترنول استفاده‌ میکنم پریودی ها مو بهم ریخته یا ماهی دوبار پریود میشم یا 40 روز یک بار پریود میشم میخواستم بپرسم آیا میشه از قرص جلوگیری اچ دی مصرف کنم یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

با پزشک زنان مشورت کنید ممکنه این دارو به روی شیر شما تاثیر داشته باشد