درد در پهلوها و تکرر ادرار

سلام خسته نباشید. چند روزی میشه که تکرر ادرار دارم. هنگام ادرارم سوزشی ندارم. پهلوی سمت راست و چپم درد می‌کنه و درد کمی داره. گاهی هم زیر شکمم در میگیره. تقریبا دردش مثل زمانی هست که پریود میشم ؛ اما الان موعدش نیست. ممنون میشم راهنمایی کنین.

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمالا عفونت ادراری دارید . تماس جنسی نداشته باشید . اب و مایعات زیاد بخورید و ادرار را نگه ندارید و بلافاصله تخلیه کنید . 10 عدد کبسول سیبروفلوکساسین 500 را هر 12 سهعت بخورید . اگر مشکلتان برطرف نشد مراجعه کنید .