رابطه ی مجازی ۷ ساله

سلام وقتتون بخیر

من توی تلگرام با یکی آشنا شده بودم که روی هم ۷ سال با هم بودیم همه زندگی همو میدونستیم همه درد و دل هامون با هم بود البته وسطش هی جدا شدیم ولی هر دو مون اذیت شدیم و برگشتیم خیلی دوس داشتیم همو واقعا

فقط یک بار همو حضوری دیدیم

چن ماه پیش من همکارم ازم خواستگاری کرد گفتم نه باز بعد یه مدت پیشنهاد داد

این وسط مامانم رابطه مجازی منو فهمیده بود و میگف هیچی اون به تو نمیاد و اصلا امکان نداره ما بذاریم به ازدواج برسه

من برای بار چندم بهش گفتم این رابطه اشتباه بوده و ما نمیتونیم بهم برسیم با کلی گریه و اذیت شدن خدافظی کردیم ولی بهم گف هر وقت فکر کردی میتونیم ازدواج کنیم برگرد من هنوزم دوست دارم

من الان با خواستگارم در ارتباطم،  اونم خیلی دوسم داره و ابراز علاقه میکنه بهم

قضیه داره جدی میشه منم وقتی پیشش هستم حس خوبی دارم

ولی فکر اون از سرم بیرون نمیره هنوزم دوسش دارم هنوز به این فکر میکنم که داره چیکار میکنه

خواستگارم میگه دوس داره زودتر بیاد خواستگاری و همه چیز قطعی بشه

ولی من هنوز مطمئن نیستم میترسم نمیتونم از فکر اون بیام بیرون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا لازمه با توجه به اين شرايط به خودتون زمان بديد و حتي مدتي از اين خاستگار فاصله بگيريد
اول تكليف اون رابطه ناتمام و اون فرد و احساسي كه درگيرش هستيد را مشخص كنيد و بعد ارتباط جديدي رو شروع كنيد اون هم با گذشت زمان حداقل ٦ماه نه به سرعت چون اين مدل يعني جايگزيني و به دنبال گشتن ويژگي اون فرد در اين فرد و قطعا ذهن شروع به مقايسه ميكنه حس خوب داشتن كافي نيست بهتره با خانواده راجب علت مخالف و احساستون صحبت كنيد و با فرد قبلي و باهم به يك نتيجه برسيد نه اينكه اون فرد در چشم انتظاري بمونه و از اين خواستگارتون هم زمان بخواهيد و ضروريه با يك مشاور فردي صحبت كنيد و تحت نظر ايشون پيش برويد كه كمترين اسيب براي هر سه نفر باشه.