با سلام و خسته نباشید.. من در هفته 28 بارداری هستم و دوقلو (دو تا پسر) باردارم .از دوهقته پیش تمام بدنم کهیر زده به غیر از صورت و گردنم.چون سرکلاژ شدم از هفته شانزدهم قرص ایزو پرین استفاده میکنم. ممکنه به خاطر مصرف ایزوپرین یا فشار سنگینی دوقلو بودن باشه؟آ یا میتونم داروی خاصی مصرف کنم ؟ضمنا میخواستم بدونم لک این کهیرها از بین میره؟ و آیا روی جنین اثر بدی نداره؟لطفا راهنماییم کنین. ازشدت خارش پوست شب ها اصلا نمیتونم بخوابم. باتشکر.
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر ضایعاتتون باید معاینه بشه اگر کهیر باشه باید پیگیری بشه که علت چیست تا رفع بشه . میتونه حساسیت به غذا یا داروی خاصی باشه که در حال مصرف هستین یکسری آزمایش خون هم گاهی نیاز هست که پزشکتون صلاح بدونن براتون درخواست میدن . فشار و سنگینی معمولا باعث چنین علایمی نمیشن . اگر زود کهیر ها درمان بشن معمولا جاشون نمیمونه البته تیپ پوستی شما در این امر مهمه . مشاوره با متخصص پوست کمک کننده هست در کنار پیگیریهایی که گفته شد