ترک کلونازپام

سلام من به مدت سه سال کمابیش کلونازپام 2خوردم والان تصمیم به ترک کامل دارم وقتی روی دوز 1میام حالتای بدی دارم کسی منو روانپزشک نم یبرن میگن کم کن قطع کن تب ولرز سردرد سردرگمی جسما حتی کارهای عادی رو هم نمیتونم انجام بدم ممنون از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

حتما حتما باید به پزشک مراجعه کنید و با یک برنامه منظم بهتون قول میدم روبراه میشید و جایگزین بهتری برای شما در نظر گرفته میشود