اعتیاد به زولپیدم

سلام دوساله این قرص رو میخورم الان شده شبانه روز شبی 30 میل 55 کیلو هستم و فک کنم خیلی زیاده واسه بدنم

صبح ساعت شیش بیدار میشم بخوام بیشتر بخوابم فشارم خیلی خیلی میره بالا و سرگیجه ی وحشتناک پیدا میکنم یعنی خواب من شده کلا5 ساعت

سعی میکنم کمش کنم ولی موقه ای که قرص رو میخورم دست خودم نیست و از خود بی خود میشم باز مصرف میکنم

همشم نمیتونم دور بریزم و یهو قطع کنم چون تشنج میکنم

دکتر رفتم گفت خیلی اروم قطع کن

هفته ای چقد کمش کنم؟ چقد طول میکشه مثل سابق بتونم هشت ساعت بخوابم؟

حس میکنم کمبود خواب دارم ولی همون 5 ساعت خیلی خیلی خوابم عمیقه و صبح اصلا بی حال نیستم میترسم مشکلی چیزی برام به وجود بیاد

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
موضوع قطع دارو يا تغييراتش خيلي زياد نياز داره كه تحت نظارت دكتر روانپزشك باشه و با نوشتن و گفتن مشاور كمكي نميكنه اگه دكتر رفتيد ايشون گفتن كمش كنيد دوز رو تحت نظر ايشون كم كنيد چون ممكنه علائمي داشته باشه  يا باعث تغيير در حال شما بشه كه شايد لازم به داروي جايگزين باشه
ميفهمم نگرانيتون رو بهتره پيش دكتري كه براتون اين دارو رو با توجه به مشكلتون تجويز كردن برويد هم وضعيت رو بررسي كنن همم سوالات ذهني شما جواب بدن كه چقدر زمان ميبره كنار گذاشتنش و چه مواردي رو بايد رعايت كنيد .