اختلاف سنی ۱۱ سال

سلام وقتتون بخیر بنظرتون ۱۱ سال اختلاف سنی برای ازدواج زیاده؟بنده ۲۳ ساله هستم .. فرزند اول خانواده ۴ نفره و ایشون فرزند دوم یک خانواده ۵ نفره... از نظر فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی تقریبا هم رده هستیم .. شغل مناسبی دارن و همکار هستیم ایشون مدیر عامل هستن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل مدیر فروش وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا اين تفاوت سن ميتونه مشكلاتي رو داشته باشه و خيلي زياد جاي فكر كردن داره اينكه از خيلي جهات بهم نزديك باشيد ميتونه نشونه خوبي باشه اما اين حفره بزرگ رو كه بين خودتون دوتا هست رو نميتونه پر كنه بهتره حتما به همه جوانب فكر كنيد اينكه ايا ٢٠سال بعد از اين انتخاب همچنان راضي هستيد ايا اون موقع اين ١١سال باعث احساسات بد و غمگيني و فاصله افتادن بينتون نميشه .
حتما قبل از هر تصميمي مشاوره پيش از ازدواج برويد.