درمورد مصرف واریوپپتیل

سلام خسته نباشید من آندومتریوز داشتم عمل کردم بعد دکتر سه تا دوره ی ۲۸ روز برام واریوپپتیل تجویز کرد دوتای اول رو که تزریق کردم توموعد پریودیم پریود شدم اما برای سومی تودوره ی پریودی پریود نشدم والان بازموعد پریودیم هست وهنوز نشدم صبح ها هم علایم حالت تهوع وتاری دید وسرگیجه دارم وشکمم کمی ورم کرده امکان بارداری من وجودداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

هدف از این دارو قطع قاعدگی و بیشگیری از عود اندومتریوز بوده است بنابراین بریود نشدن شما طبیعی است . برای اطمینان بیشتر یک تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید .