پرخاشگر بعد از فوت عزیز

سلام خدمت شما دکتر عزیز

زندگی هیچکس بی مشکل و غم نیست

اما بعضی از مشکلات و غمها انقدر رخنه میکنن که به راهی کشیده میشی که خودت نمیخواستی

مثل اروم و منزوی شدن ساکت و کم حرف شدن

بی حوصله و تنبلی بیکاری و بی پولی..

بی انگیزه شدن و بی هدف بودن مهمترینشون بوده

بعد از فوت شوهرخواهرم زندگیم سیاه شده وقتی به بچه هاش فکر میکنم ته قلبم پراز ترس و وحشت میشه یا به خود خواهرم که نگاه میکنم که چقدر عصبی و پرخاشگر شده حتی بیشتر اوقات بچه هاشو کتک میزنه..

جدیدا هردومون قرص آلپرازولام مصرف میکنیم که یکم شب رو بتونیم بخوابیم

راه حل زندگی ما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

سلام و درود بر شما...خودتان بهترین درمانگر هستید چرا که کاملا بر احوال خودتون شناخت دارید.فراموش نکنید شما مسئول زندگی دیگران نیستید.بدون تجویز پزشک دارو مصرف نکنید..هردو به مشاور مراجعه کنید خواهرتان نیاز به دارو درمانی دارند.این دوره سوگ بسیار بسیار سخت هست و زمان میبره تا بهبودی حاصل شود