سللام من ۳۱سالمه وحدود۱۰ساله که پیوند کلیه زدم و۵ساله ازدواج کردم ازهمون سال اول اقدام به بچه دار شدن کردم اما نتیجه نگرفتم کسی هست راهنمایی کنه من میتونم ای وی اف انجام بدم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله میتوانید با مشورت پزشک متخصص انجام دهید

تجربه شما

سلام خانمی .منم عین شما سه ساله پیوند کلیه هستم بعد از سه سال اقدام به بارداری کردم و بعد از سه چهار ماه الان دو ماهه باردارم ولی به لطف خدا خود به خود باردار شدم مشکلت چیه خود به خود نمیتونی باردار بشی ؟