رفتم دکتر کیست داشتم قرص روکین داد گفتاز روز اول پریودی بخورم دوهفته بعدی پریودم لکه بینی داشتم و قرص قطع کروم بعد سه روز لکه بینی خونریزی کم داشتم ۴ روز یعنی چ مشکلی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در 3 ماه اول بس  از شروع قرص ممکن لکه بینی رخ دهد که نرمال است و خودبخود برطرف خواهد شد . فقط لازم است است که قرص ها را مرتب مصرف کنید .