سلام ببخشید همسرم ازمایش اسپرم داده میشه برام تفسیرش کنید.خواهش میکنم معنی همشونو بگین برام خیلی مهمه.تا وقتی میرم دکتر از استرس میمیرم Abstinebce 3 Volume 5 Color Milky Grey Liquefaction Normal Viscosity Normal Agglutination Normal Ph 7.5 W.b.c <=1 R.b.c 0 Sperm Count/ml 75.3 Sperm Count Total 376.5 Motility Sperm Conc 212.5 Progressive Sperm Conc 170.5 Msc 42.5 Sperm Motility 56.4 Class A 25.5 Class B 19.8 Class A+b 45.3 Class C 11.1 Class D 43.6 Class A+b+c 56.4 Normal Morphology 11L Abnormal Morphology 89 Bent Neck 2 Small Head 2 Amorph 88 Round Head 1 Large Acrosomal Area 4 Vacuoles Acrosomal 3
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتره همسرتان زیر نظر پزشک اورولوژی دارو مصرف کنند نگران نباشید