ترس شدید کودک 20 ماهه از سایر کودکان

با سلام و عرض ادب

دختر 20 ماهه من در اوج کرونا فقط با 2، 3 خانواده از فامیل که همگی بزرگسال بودند آشنا شد. از 2 ماه پیش با گرمتر شدن هوا و فروکش کرونا اول شروع کردیم پارک بردیمش که با بچه ها ارتباط برقرار نکرد و بعد مهمونی و آشنایی با سایر فامیل. متاسفانه ترس شدیدی از سایرین دارد. بزرگسالان با مشاهده ترس دخترم سعی میکنند به مرور و آهستگی بهش نزدیک شوند و معمولا بعد از نیم تا یک ساعت ترس دخترم کاملا از بین میرود. ولی بچه ها طبعا به اقتضای سن خود بهش نزدیک میشوند و هرچقدر هم زمان بدهیم ترس دخترم از اونها از بین نمیرود. گریه، ترس و حتی لرز. خیلی نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

جای نگرانی نیست برای آرامش خاطر خودتون با یک روانشناس کودک مشورت کنید تا رفتارهاش ارزیابی بشه به مرور زمان رفع خواهد شد