سلام نوزادم 50 روزه است یک ماه زود به دنیا اومد وزنش 3300 بود ده روزبستری هم شد تو بیمارستان هر دو ساعت 20 سی سی می خورد اما الان باید بیشتر بخوره نمی خوره بعضی وقت ها 60 سی سی می خوره الان 3500شده شیرم کمه شیر خشک هم میدم شیر خشک میدم ضرر داره؟و چند سی سی باید نوزادم شیر بخوره؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی وزن نوزادتون با توجه به شیر خشکی که می خوره کمه ابتدا شیر خودتون و سپس شیر خشک رو بدید مطالب این تاپیک هم کمکتون می کنه www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=676874