سردی جنسی تدریجی همسرم

سلام.من پنج ساله که ازدواج کردم و یه پسر سه ساله دارم.چند ماهی میشه که شوهرم نسبت به مسایل جنسی سرد شده.میگه اگه رابطه داریم فقط به خاطر توست والا خودم اصلا نمیخوام.یک نکته دیگه این که خودمم تازگیا خیلی عجول و غر غرو شدم و صبرم کم شده .شوهرم منو خیلی دوست داره منم دوسش دارم تورو خداااا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بین بچه داری و همسر داری تفاوت قائل شوید...بیشتر با همسرتان وقت بگذرانید..بیشتر باهاش صحبت کنید