تاخیر قاعدگی به مدت ۱۰ روز

سلام خسته نباشید من الان حدود ۱۵ روز قاعدگیم عقب افتاد البته سونو رحم تخمدان دادم روزی که قاعدگیم ۸ روز عقب افتاده بود سالم بودم هیچ مشکلی نبود آندومترم ۶ بود

روز ۱۱ تاخیر قاعدگی یک ترشح قهوه ایی به همراه یک قطره خون کمرنگ دیدم دیگه هیچ لکی ندیدم فقط ترشح سفید دیدم

البته تو این تاخیر کیت تخمک گذاری گذاشتم مثبت شد

الانم که ۱۵ روز تاخیر دارم هنوز پریود نشدم آیا ممکنه من باردار باشم چون بیبی گذاشتم اوایل منفی بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یک تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید و اگر منفی بود دو امبول بروزسترون  50 میلی را عضلانی تزریق کنید تا بریود شوید .