سلام علی هستم ۱۸ سالمه

گذشتم اصلا قابل تحمل و هضم نیست واسم و خیلی زجر و سختی کشیدم خانواده خوبی دارم ولی خب ترس از دس دادنشونو ندارم خیلی دوسشون دارم ولی خب ن نگران نیسم اما

وقتی که از همه چیز نا امید بودم قبل از عید با یکی رفیق شدم خیلییی رفیق شدم درصورتی ک بهش میگم داداش و جونمم حاضرم بدم واسش اونم منو زیاد دوس داره ولی من نگرانم از دستش بدم

تحت هیچ شرایطی دوس ندارم کسی ک مث ی داداش واقعی ک ندارم بوده واسم و پشتم بوده رو از دس بدم ۳ ۴ سال بزرگتره از من ولی خب مهم نیست این و اعتماد کاملم دارم بهش فقط میترسم از دستش بدم با خودش مطرح میکنم آرومم میکنه ولی وقتایی ک یهو افلاینه یا پیش من نیست نگران این موضوع میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما اضطراب های نهانی دارید و این وابستگی و ترس های شما باید بررسی شود.به روانشناس حتما مراجعه کنید