غربالگری دوم ان اف بالا

سلام وقت بخیر،۳۵ ساله هستم و هجده هفته باردارم، عدد ان تی در سیزده هفته 1/97 بود،،،و ان اف در 17 هفته و سه روز ،5/5 بود آمنیوسنتز دادم جوابش نیومده خیلی نگرانم چقدر ریسک دارم؟ عدد نرمال ان اف چقدر باید باشه؟ با همسرم فامیل نیستیم ،و بقیه فاکتورهای غربالگری هام خوب بود و سه سال پیش یه کورتاژ در ۱۱ هفته داشتم و یک سقط در ۶ هفته،،البته فاصله این دو بارداری 8 ماه بود

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید  اینکه جنین مشکلی داشته  باشد احتمالش ضعیف است موفق باشید.