سلام خسته نباشید بنده تنبلی تخمدان شدید دارم۲۹سالمه یه فرزند پسر دارم دوسال هست که در حال اقدام برای فرزند دومم چندبار دارو لتروزول دکترم داد خوردم با داشتن فولیکول های خوب باردار نشدم عکس رنگی گرفتم و پلیپ و مقداری چسبندگی رحم داشتم دکتر گفت با این حال بعد عکس امکان بارداری دارم دوفامد دادن مصرف کردم از دیروز که موعد پریودم هست لکه بینی دارم چکار کنم ممکنه باردار باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید