باعرض سلام وخسته نباشید،اینجانب دختری 22ساله میباشم که مدت4ماه است بایکی ازاقوام دور نامزدمیباشم،به دلیل علاقه ای که به این پسرپیداکردم شرایط ازدواج رابسیارسهل وآسان گرفتم وباوجوداینکه نامزدم فوق لیسانس داردهنوزشاغل نیست وسربازاست ومن این موضوع رانیزبه دلیل اینکه جوهرکاررادراودیدم پذیرفتم،وبخاطرشرایط اقتصادیش حتی ازگرفتن عروسی هم گذشتم،اماحالابعداز4ماه نشانه هایی ازبدبینی دراومیبینم که خودقبول نداردوآن راغیرت تلقی میکند،مثلامیگویدبه هیچ وجه حق تنهابیرون رفتن راندارم درهیچ صورتی،ونبایددوستی داشته باشم چون دوست چیزخوبی نیست وخوداوهم هیچ دوستی ندارد وحتی رفت وآمدبااقوام راهم خیلی نمیپسندد وحتی مراسم زنانه،باشگاه وآرایشگاه رامکان بدی قلمدادمیکند،درضمن من درخانواده ی خوددخترآزادی بوده ام وهیچگاه ازآزادیم سواستفاده نکرده ام وگذشته ی پاکی دارم وخودم همه چیزرارعایت میکنم واین رفتارهابه شدت مرامی آزارد به طوری که همه میگویندنمیتوانم تحمل کنم وتادیرنشده همه چیزراتمام کنم،حال به نظرشماچکارکنم؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز بدبینی همسر موضوعی هست که بسیار مهمه ونمیشه نادیده گرفت. رفتارهای ایشان نشان از بدبینی دارد که باید ریشه یابی شود که چرا در ایشان به وجود آمده با توجه به شرایطی که دارید (نامزد) و هنوز به طور رسمی وشرعی ازدواج نکردید بهتر است کمی واقع بینانه تر به این موضوع نگاه کنید از ایشان بخواهید تا باهم به مشاور مراجعه کنید . دیدار حضوری با مشاور شما را در شناخت بهتر ایشان کمک میکند ومیتوانید نظر مشاور را جویا شوید با توجه به شرایط موجود ادامه این رابطه به صلاح شما نیست لکن حتما با یک مشاور حضوری دیدار کنید شاید رفتارهای ایشان با مشاوره ریشه یابی و درمان شود موفق باشید