دیه و ضرب و شتم

سلام .خانمی ۲۸ساله ام‌.چندروز پیش به خاطر یه جریانی برادرشوهرم و زنش منو کتک زدن جلوی در خونمون توی خیابون .رفتم پزشکی قانونی و معاینه شدم اما هنوز شکایت نکردم چون همسرم با دیدن کتک خوردن من برادرش رو زد و ماشینشو خسارت زد که ماشینش رو درست کردیم حدود یکو خورده ای هزینه ماشین شد پژو ۴۰۵ مدل ۹۶ هستش .میخواستم حدودی ببینم دیه ام چقدر میشه اگه شکایت کنم .میترسم اگه شکایت کنم کسایی که شاهد ماجرابودن برام شهادت ندن چون برادرشوهرم پولداره اما ما وضعمون خیلی ضعیفه .اگه شهادت ندن چی ؟صورت جلسه کلانتری رو هم دارم .ممنونم .

۱.ساییدگی حارصه وسیع خلف گردن .۲.کبودی بازوی چپ.۳.سرخ شدگی سمت چپ صورت .۴.کندگی موهای جلو سر به وسعت سه دهم درصد از کل وسعت رویش موهای سر .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز

برای اینکه دادگاه به نفع شما برای پرداخت دیه حکم دهد  به نحو به علم و آگاهی رسیدن دادگاه مربوط میشود
نامه پزشکی قانونی و صورتجلسه نیروی انتظامی گاهی کافیست و گاهی به شهادت شهود نیاز پیدا میکند
بستگی به نظر قاضی پرونده دارد