سلام و خسته نباشید دارم خدمت شما حدود دو سال و نیمی هست که ازدواج کردم و توی این مدت اصلا از رابطه جنسی با همسرم راضی نبودم متاسفانه در دوران مجردی خود ارضایی میکردم ولی معتاد نبودم به این کار و گاهی هم عکس مبتدل میدیدم ولی فیلم نه تا این که ازدواج کردم و متوجه شدم که اصلا از رابطه با شوهرم هیچ حس خاصی ندارم ازدواج ما سنتی بوده و من بعد از یک سال و نیم که ایشون خواستگار من بودن و در این مدت بسیار به ازدواج مصر بودن ازدواج کردم یعنی احساسم به ایشون خنثی بود نه متنفر حالا نمیدونم اسمش رو بزارم عادت یا عشق از زندگیم تقریبا راضی بودم ایشون بسیار مرد محترمی هستن البته یه سری خصوصیات بد هم دارن ولی در کل ادم خوبی هستن من در طول مدت زندگیم عاشق هیچ کس نشدم حدودا یه سال پیش برای معالجه پانیکم به یه روانپزشک مراجعه کردم که اولش نه ولی بعدا بهش علاقه مند شدم با اینکه ایشون از من 25 سال بزرگتر بودن نمیدونم چرا وقتی دیدم ازش خوشم اومده دیگه بهش مراجعه نکردم چون حس بدی داشتم نسبت به خودم البته اون هرگز متوجه این قضیه نشد میخوام بگم فقط در حد این بوده که خوشم اومده از ایشون شاید خیلی قاطی شد ولی فکر میکنم اینا همه به هم ربط داره از خودم بدم می یاد چون از لحاظ دهنی به شوهرم خیانت کردم اصلا نمیدونم با این کارام دوسش دارم یا نه فقط از روی عادت دارم باهاش زندگی میکنم اخه اون حیفه لیاقتش من نیستم راستی من از وقتی که ازدواج کردم متاسفانه فیلم پورنو هم میبینم که این هم خیلی تو روحیم تاثیر منفی گداشته جی کار کنم خانم دکتر ببخشید من یه خانم 24 سالم که تحصیلکردم و الانم دارم ارشد میخونم و اینکه تک فرزند بودم و همیشه تنها شوهرم ادم احساسی نیست و منطقیه و هر وقت من گله میکنم میگه من مرد عملم و با عمل عشقم رو بهت ثابت میکنم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون که به ما اعتماد کرده وسوالتان را در میان گذاشتید توضیحاتتان کامل بود فقط در مورد پانیک اشاره نکردید که بیشتر در چه مواردی بوده ایا دارو هم مصرف کردید یا خیر دوست عزیز نارضایتی شما رو در دو مورد طبقه بندی میکنم وجداگانه پاسخ میدم نارضایتی از خودتون نارضایتی از روابط زناشوییتون علت اصلی این نارضایتی برمیگرده به شیوه اشتباهی که متاسفانه قبل وبعد از ازدواج داشتید ورفتار کردید یکی از مهمترین مشکلاتی که دیدن فیلمهای پورنو داره اینه که به طور غیر واقعی توقع فرد رو از خودش وشریک مقابلش بالا میبره این فیلمها از انجایی که خیلی با واقعیت فرق دارند ودر بیشتر مواقع در آنها اغراق صورت گرفته این حس رو در مخاطب ایجاد میکنه که باید شریک زندگیش هم اینگونه باشه و هنگامی که در رابطه خودش چیزی متفاوت تر از تصویر ذهنیش میبینه نارضایتی صورت میگیره گاهی وقتی خودش رو با همجنس خودش در این فیلمها مقایسه میکنه نسبت به خودش حس بی ارزشی پیدا میکنه که چرا مثل اون فرد اندام و ظاهر جذابی نداره نتیجه باز همانی هست که گفتم عدم رضایت از رابطه اش ومقصر دانستن خود یا شریکش بنظر میاد شما با دیدن این فیلمها توقعتان از خودتان وشریک زندگیتان غیر معقول بالا رفته موضوع بعدی برمیگرده به تجربه قبل از ازدواج شما درسته که فرد با خود ارضایی به ارگاسم میرسه ولی بسیار با ارگاسم در یک رابطه فرق میکنه وباعث میشه در یک رابطه احساس لذت نکنه بنظر میاد نه شما ونه همسرتان مشکلی ندارید بلکه این سطح توقعات شما ست که باعث شده به مشکل بخورید در مورد نارضایتی از خودتون باید بگم شما بخاطر مواردی که در مطلب بالا بهش اشاره کردم عذاب وجدان دارید وخودتون رو مقصر میدونید فکر میکنید از نظر ذهنی به همسرتان خیانت کردید بهتره که اجازه ندید این افکار پوچ ذهن شمارو درگیر کنه شما هیچ خیانتی نکردید بلکه بخاطر شرایطی که در یک مقطع داشتید برای رسیدن به ارامش ورهایی از تنش به خودارضایی پناه بردید مهم اینست که از این پس تغییر را در خود ایجاد کنید وبه دنبال ارامش در کنار شریکتان باشید نه تصویر سازی ذهنی سعی کنید دیدن این فیلم ها را قطع کنید چون بازخورد بدی خواهد داشت بنظر میاد حس شما به دکتر روانپزشکتان هم برای جبران یک خلاء عاطفی بوده افکار مزاحم را دور بریزید در مورد خودتون حس بی ارزشی نداشته باشیدو سرزنش نکنید اگر همسر شما با شما ازدواج کرده پس حتما لیاقتش را داشتید خودتون رو دوست داشته باشید تا دیگران دوستتون داشته باشند به این فکر نکنید که حس واقعیتون به همسرتون چی هست به این فکر کنید که در کنارش ارامش دارید . موفق باشید دشتی . روانشناس نی نی سایت