پریود بعد از اقدام

سلام

من ماه پیش بدون هیچ مشکلی تو سونو و آز و … تحت نظر پزشک اقدام به بارداری داشتم؛ از روز ۳-۷ شبی یه لتروزول، از روز ۱۴-۲۳ شبی یه دوفاستون خوردم.. روز ۲۹ بی‌بی چکم منفی شد و چند ساعت بعد پریود شدم؛ اما این سری پریودم با ماه‌های پیش خیلی متفاوته، من همیشه بین ۲۶-۲۸ روز پریود میشدم که این سری عقب افتاد، و خیلی خیلی درد دارم؛ به صورت ثابت زیر شکم، حوالی رحم! گاهی کمر!که هیچ موقع انقدر شدید نبود نهایت دل‌پیچه‌های انقباضی اونم فقط موقع شروع دوره، یا دفع لخته!

میخواستم بدونم عوارض قرص‌های هورمونیه؟ از اقدامه؟ یا ممکنه سقط شیمیایی باشه یا …

ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می تواند از عوارض داروهای مصرفی باشد موفق باشید