با سلام من در حدود شش هفتگی از بارداریم با تشخیص مول و ep بستری شدم؟ep م در اندکس راست بوده، مول رو کورتاژ کردن(ساکشن) و بعدش بتام از 5000 به 890 کاهش پیدا کرد و دکتر ترخیصم کرد و گفت 4 هفته دیگه برای جواب پاتولوژی مراجعه کن. سوالم اینه که برای درمان ep م چکار باید بکنم؟ و ایا این ممکن که هم مول باشه و هم ep ؟ یعنی اگه بارداریم سالم بود دوقلو باردار بودم؟ و اینکه تو هیچکدام از سونو هام ساک حاملگی و جنینی روئیت نشد، یعنی تخمکهام پوچ بوده؟ 36سال سن دارم و قبل از این حاملگی متفورمین و کلومیفن و امپول hcg مصرف کرده بودم. با تشکر
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

از لحاظ بارداری خارج از رحم حتما نیاز به بررسی است و با ازمایش بتا حتما پیگیری نمایید.

تجربه شما

با سلام

من بارداري خارج از رحم داشتم كه در بيمارستان بستري شدم و با عمل لاپارسكوپي لوله سمت راستم رو برداشتند

الان هم تيتر بتاي من از ٣٨٠به ٨ رسيده

مي خواستم بدونم آيا مي تونم باز هم باردار بشم و چقد  بايد صبر كنم؟