قرص اورژانسی😔

سلام من روز ۸ سیکلم یعنی ۲۸ بهمن رابطه مشکوک داشتم و ۱۸ ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم ۲تا باهم و ۵ روز بعدش خونریزی کردم با این که دورم تازه تموم شده بود و قبلش علائم پری داشتم و ۳ روز طول کشید و فقط وقتی میرفتم دستشویی میومد من طی این ۴ هفته ای که از رابطم میگذره هر هفته آزمایش بتا دادم که منفی بود ۲۵ اسفند ازمایش تیتر بتا دادم که باز منفی بود هر سری ۲ بود روز ۲۶ خونریزی کردم که دل درد و کمر درد و یکم سینه درد داشتم و مقدارش نسبت به پریودای قبلم کمتره دیروز که روز اول بود نسبت با امروز که روز دومه خونریزیم بیشتر بود میخوام بدونم کم شدن حجم خونریزیم برای عوارض اورژانسیه یا لک لانه گزینی😔رنگ خونم قرمزه تیرست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این قرص عوارض زیادی دارد بهتر است از این قرص استفاده نکنید موفق باشید