دخول دردناک

سلام ،سوالی داشتم برای دخول درد ناک پماد لیدوکائین رو خانم بزنه برای آقای همسر از بابت حین رابطه مشکلی پیش نمیاد ایشون لذت جنسی رو خواهند برد؟ آخه مشکل من اینکه از بابت نزدیکی مشکل دارم و درد زیاد به عبارتی واژینیسموس بعد اینکه چه زمانی قبل نزدیکی باید این پماد رو زد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است از ژل روان کننده لوبریکانت استفاده کنید به این شکل که همسر شما از این ژل روان کننده استفاده کند تا عمل دخول راحت تر صورت بگیرد موفق باشید