ضخامت رحم

سلام تورخدا حتما حتما جواب بدین برام خیلی واجبه

من ۲۳ سالم سونو یکسال اقدام کردم به بارداری باردار نشدم سیکلم ۲۷ روز هست سر وقت وکامل ۲۴ سیکل یک سونو واژینال شدم که ضخامت رحم ۱۵ ونیم زد  زد پلی کیست دارم حالا بهم دو ماه قرص داد که از شب ۱۴ هر دوازد ساعت دوتا بخورم وبرم سونو حالا من بعد دوما دقیق چه روزی از سیکلم برم که سونو دقیق باشه واون موقع ضخامت رحم چقدر باشه نرمال هست وامکانش هست ما با پریود کاملا دقیق بازم تنبلی داشته باشم تورخدا حتما جواب بدین منتظرم راستی اینم بگم پیش دکتر معروف رفتم امکان خدای سونو نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید  مشکل جدی وجود ندارد روز پنجم قاعدگی سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.