ترس کودک

سلام پسر دو سال و نه ماهه ای دارم که یک ماهی هست که از رفتن به پاساژ و فروشگاههای خرید میترسه وبه هیچ عنوان قبول نمیکنه که وارد بشه و به شدت گریه میکنه و میخواد که داخل خیابون بریم و البته این روهم بگم که خیلی بااخلاق هست و خیلی سریع با همه افراد ارتباط برقرار میکنه و اصلا خجالتی نیست میخواستم لطف کنید و راهنمایی کنید که چکارباید کرد؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ببينيد طي اين ماه گذشته چه اتفاقي افتاده كه باعث ترس اين كودك شده ايا در مركز خريد و مكان سربسته براش اتفاقي افتاده يا چيزي شنيده كه باعث ترسش شده(مثلا دستم را ول كني گم ميشي و...)
سعي كنيد باهاش بيشتر ارتباط برقرار كنيد و علت را پيدا كنيد بهش زمان بديد و اصراري براي حتما به مكاني شبيه پاساژ نداشته باشيد.