قرص اسپیرونولاکتون ۲۵ و قرص مدوفرم ۵

.سلام من تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر بهم قرص اسپیرونولاکتون و مدوفرم داده ، مصرف کنم؟ اخه خیلیا میگن بدتر میکنه ،وقتی قرصا تموم بشه بعدش دوباره پریودات نامنظم میشه .خلاصه که میگن اصلا نخور بجاش وزنو بیار پایین با ورزش حالا نمیدونم چیکارکنم خیلی سردرگمم .خواهشا میشه کمکم کنید نمیدونم شروع کنم خوردن یا نه. ازونورم دکتر گفت بیشتر از ۵ سال نزار بشه تا باردار شی . این حرف ینی با خوردن این قرصا باز ممکنه نازا بشم؟؟ پس چجور درمانیه؟؟؟ خیلی نگرانم ترخدا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام تنبلي تخمدان درمان قطعي ندارد ولي بايد تحت درمان باشيد