۴ماهه پریود نمیشم

سلام وقتتون بخیر.. من از مهر ماه ک دیگه به دخترم شیر ندادم پریود نشدم دقیقا از مهر ماه واکسن سینوفارمو شروع کردم زدن بعضیا میگن واکسن تاخیر میندازه ولی واسه من چند ماه شده هنوز پریود نشدم اینم بگم من دوران شیردهی پریودم خوب بود ولی بعدش اینجوری شدم از اینایی هم بودم ک بعد اینکه از شیر گرفتم دخترمو سینم خیلی درد میکردو تب میکردم تا ۱ماهم همش شبا دخترم بیدار میشد واسه شیر بهونه میگرفت من خیلی حرص میخوردم بعدشم ک بخاطر عقب افتادن پریود همش استرس داشتمو حرص میخوردم اینم بگم ک وزنمم خیلی بالا رفته ۴ بار بی بی چک زدمم خبری نبود ک بخوام بگم باردارم  اگه میشه کمکم کنین که چیکار کنم مشکلم حل بشه  فعلا پول دکتر رفتنو ندارم لطفا خودتون یه راهی پیشنهاد بدین ک انجام بدم تا پریود بشم..

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر ربطی به واکسن ندارد وزن خود را کاهش دهید ورزش کنید و برای منظم شدن پریود خود تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید