لکه بینی در وسط سیکل

سلام و روزتون بخیر

در سیکل قبل بدلیل اینکه پریود نشدم با سونوگرافی واژینال تشخیص کیست داده شد ولی دکتر تشخیص داد که کیست ریز بوده و نیازی به دارو ندارد و ۱۰ روز مدروکسی پروژسترون مصرف  کردم و پریود شدم و پس از ۷ روز پاک شدم در این مدت مرتب نزدیکی داشتم اما از روز ۱۵ سیکل دچار لکه بینی بیشتر به رنگ قهوه ای  شده ام و با وجود مصرف مفنامیک اسید از روز ۱۷ سیکل هنوز لکه بینی قطع نشده (امروز روز ۲۲ سیکل هست و هنوز لکه بینی دارم)

هیچ درد و مشکلی در زیر شکم ندارم فقط بعد از ادرار تا مدت کمی احساس سوزش مختصری دارم سیکل من بین ۲۴ تا ۲۶ روز است

لطفاً راهنمایی بفرمایید .ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جهت انجام ازمایشات هورمونی لازم مراجعه کنید .