پسر 5 ساله

سلام پسر 5 ساله خیلی کم طاقته ب حدی که چیزی میخاد باید فورا  ندنم جیغ وداد میزنه .اگه بهش بگیم پول ندارم چیزی که میخاد قبول نداره ومیگه دروغ میگید .وحرف زدنش هم خیلی خوب نیس در حد عالی بنظرتون چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
متوجه منظورتون از اينكه حرف زدنش خوب نيست نشدم يعني كلمات و جملات رو به خوبي بيان نميكنه يا بي احترامي ميكنه
كه براي هر مورد لازمه با مشاور كودك حضوري صحبت كنيد
اين بچه بايد صبوري و تلاش براي رسيدن به خواسته هارو ياد بگيره اينكه تا داد و فرياد كنه براش فراهم بشه يا بگين ندارين داد بزنه و فراهم بشه متوجه ميشه كه والدينش دارن به نوعي فريبش ميدن پس طبيعيه كه باور نكنه
بهتره كمي تحمل خود را بالا ببريد و روي تصميم هاتون مبني بر نخريدن سريع بمانيد و به رفتارهاي خوب امتياز بدهيد .