سلام دخترم ۱سالو ۲ماهشه و خیلی خوش غذا بود اما ۳ماهی هس ک دیگه نمیذاره قاشق و سمتش ببرمو تو دهنش کنم و خودشم بل. نیس هنوز چیزایی مث سوپو خودش با قاشق بخوره دیگم خوب وزن نمیگیره میذارمم تا خودش اونا رو بخوره همرو میریزه زمین.چیکار کنم بنظرتون
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی طبیعی است کودک در این سن تمایل داره خودش غذا بخوره و از اونجاییکه الان باید به سمت غذای خانواده رفته باشه می تونه همونها رو با قاشق بخوره. یادش بدید با قاشق غذا بخوره. غذاهای انگشتی هم می تونه مناسب باشه مثل ماکارونی یا گوشت قلقلی