تنبلی تخمدان

سلام خانوم دکتر من تقریبا۲ ساله ازدواج کردم که

۶ماهه اقدام کردم برای بارداری اما نشده الان ۲ دوره هس مدروکسی مصرف میکنم با ویتامین و همچنین هرروز مدفورمین میخورم.سنم ۲۴ و قدم۱۶۵و وزنم۶۵ هستش.عادت ماهانم نامنظمه.الان ک دوره دوم مدروکسیو خوردمو پریود شدم ۹روزه پریودم که ۳روز اخر فقط خون اب یا لکه.چیکارکنم زودتر باردار بشم.لطفا راهنمایی کنید.اینم بگم این ۳ روز  اخراسترس داشتم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانپار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر تا ۳ ماه آینده باردار نشدید  بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما داروهای تحریک تخمک گذاری تجویز شود موفق باشید