سلام.خسته نباشید. نی نیه من نه هفتشه. دیروز یه مقدار زیاد کار کردم یعنی خم و راست شدم بعدش کمردرد گرفتم مثل کمر دردهای دوره پریود. بعدشم یه مقدار لکه دیدم.آیا خطری جنین رو تهدید میکنه؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر عزیزم لکه بینی جز علایم خطره و باید استراحت و عدم نزدیکی داشته باشین به پزشک یا مامایی که در جریان پرونده بالینیتون هستن مراجعه کنین