برای بارداری مجدد .البته دوقلو

سلام وقت بخیر . من دوبار زایمان طبیعی داشتم .یه پسر ۲ساله و یه پسر ۳ماهه دارم. میخوام مجدد اقدام به بارداری کنم .خودم۳۷و همسرم۴۰ ساله هستیم.همسرم هم موافقه .چون دوتامون دختر خیلی دوست داریم.میخواستم بپرسم چه داروهایی  میتونم مصرف کنم که بتونم دوقلو دختر باردار بشم . .ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر صد درصد نیست و هیچ روش قطعی برای دوقلو باردار شدن  و تعیین جنسیت وجود ندارد  حتی روش آی وی اف هم صد درصد نیست ممکن است اصلا باردار نشوید با توجه به اینکه بارداری های دوقلو جزء بارداری های پرخطر محسوب می شود بهتر است حداقل  از ۲ سالگی کودک دوم خود  طبیعی برای بارداری اقدام کنید  بهترین فاصله برای کودکان شما ۳ تا ۵ سال است موفق باشید