مشکل زناشویی

 عرض سلام و وقت بخیر دارم خدمت مشاور گرامی

بنده ۲۴ ساله و همسرم ۳۱ ساله هستند

مشکل بنده این هست که بنده و همسرم باوجود گذشت یک سال و سه ماه از مراسم عروسی و کمتر از ۳ سال از عقد جسارتا هنوز عمل خاص زناشویی را انجام ندادیم علی رغم اینکه مشکل خاصی نداریم و بسیار تفاهم داریم و همدیگر را درک میکنیم و البته طبق معاینات پزشکی که هردوی ما داشتیم مشکل یا بیماری نداشتیم و وضعیت جسمی ما را پزشکان محترم عادی و نرمال گزارش کرده اند و تنها همین موضوع باعث نگرانی و ناراحتی ماشده

 در مدت بعد از عروسی علیرغم اینکه همسرم میل به انجام این کار دارند و بنده هم مقدمات این عمل را فراهم میکنم و حتی گاهی پیش قدم میشوم اما باز هم مشکل ما پابرجا مانده (جسارتا درزمان این عمل انواع پوزیشن ها و حتی مکان ها و زمان ها و خوراکی ها مختلف و.... را امتحان کردیم ، اما ظاهرا اصلا نمیشود و عذرخواهم گاهی اندام جنسی همسرم علیرغم نعوظ کامل و نرمال لیز میخورد و عمل انجام نمیشود) بنده و همسرم اخیرا از این مسئله نا امید شده ایم .

البته درپایان ضمن تشکر پیشاپیش از شما بزرگوار عرض کنم که متاسفانه بنده امکان مراجعه حضوری به مشاورین محترم ندارم و نمیتوانم در این مورد به راحتی حضوری مراجعه کنم و مسائلم را با جزئیات عنوان کنم لذا خواهشمندم به بنده کمک کنید چون ترس این را دارم که خدانخواسته زندگی ام خراب شود.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

مشکل به این حادی و عمیق هست و شما نمی‌تونید مشاور حضوری برید؟کاملا برای من روشن نبود مساله شما..اینکه رابطه جنسی ندارید؟
برای پاسخگویی لطفا روشن تر مساله خود را مطرح کنید
در هر حال همسرتون نیاز به بررسی توسط یک متخصص همچنین شما وجود دارد