سلام من امروز ۱۷ روزه تاخیر دارم و اینکه ۴ روز پیش آزمایش دادم منفی بوده دکتر رفتم آمپول داد ولی من نزدم گزاشتم پری خودش بیاد اما بیحالم و درد زیر شکم و درد تخمدان راست همچنین واژن ام تیر میکشه البته گاهی

و ترشحات سفید دارم

آیا من دیگه حامله نیستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما  احتمال بارداری ضعیف است اما اگر نامنظمی در پریود خود داشته اید و همیشه با تاخیر پریود می شوید  اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید  می توانید آن موقع برای اطمینان  از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.