سلام

معذرت میخوام

و ممنونم از اینکه اینجا جای امنی برای پرسیدن چنین سوالاتی رو فراهم کردین

من طی رابطه از دخول لذت می برم ولی نه درحد اورگاسم با اوصافی که هست (بالارفتن سطح انرژی در حدی که حالت رعشه بهمون دست بده) ولی اگه شوهرم با دست کلیتوریس رو تحریک کنه طی چند دقیقه اون هم با کمک تصوراتم (تصویر سازی ذهنی از عشق بازی هامون،از تصور خودم با لباسهای س ک س ی که پوشیدم، مرور س ک س های خیلی عالی که قبلا داشتیم) میتونم ارگاسم رو تجربه کنم

ولی این حالت برای همسرم خسته کننده ست واگه بعد از رابطه باشه اغلب وسطش خوابش میره

و اگه قبل از دخول باشه بعد عضلات واژن من شل میشه و برای ایشون زیاد لذت بخش نیست

آیا راهی هست که با تمرین بشه با دخول هم اورگاسم شد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

با دکتر متخصص مشورت کنید اما در ۹۰ درصد موارد خانمها شرایط شمارو دارند و شما روند طبیعی دارید.شما خودتون بهتر میتونید بین رابطه و ارگاسمتون هماهنگی ایجاد کنید بعد رابطه به ارگاسم برسید و همسرتون به هر حال باید شمارو همراهی کنند.