سلام خواهش میکنم سریع جوابم رو بدید... پسرم 18ماهشه....میتونم از شیر بگیرمش؟ اصلا خوب غذا نمیخوره و همش شیر میخواد...شب هم هر 2ساعت تقریبا برای شیر بیدار میشه...اشکال نداره از شیر بگیرمش؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی از شیرگیری یک روند تدریجی است و اگه بتونید فاصله بین وعده های شیر رو به 4 ساعت یکبار برسونید می تونید تا پایان دو سال شیر بدید. شاد باشید