بی میلی جنسی شوهرم

از دو سال پیش که باردار شدم و رابطمون کم شد شوهرم میل جنسیشو از دست داده البته خودمم بی میل شدم ولی واسه حفظ زندگیم ماهی یه بار تلاش خودمو میکنم که هر دو تحریک بشیم ولی دیگه خسته شدم از اینکه همش من شروع کننده هستم آخه اگه من شروع نکنم تا چند ماه هم کاری نکنیم عین خیالش نیست یه راهکار میخوام

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بیشتر برای همدیگه وقت بگذارید چه کلامی و چه احساسی باهم باشید.در همه حال کنار هم باشید مهم نیست کی شروع کننده باشه مهم اینه که رابطه به سمت گرما بره.باهمسرتان نوازش داشته باشید به مرور ایشون هم مثل شما خواهد شد