عصبی شدم. و طاقت هیچ حرفی ندارم

سلام .. من چندماه میش پدرم فوت شدن.. بعدش خیلی داغون شدم. حوصله هیچکس ندارم. همش احساس میکنم ک همه خوشحالن از اینکه پدرم فوت شده.. یا همش احساس میکنم پشت سرم اقوام همسرم دارن حرف میزنن.. یا دارن پیش شوهرم حرف منومیزنن..کلا احساس های اینجوری دارم... واینکه همش احساس میکنم وسیله ها دارن میرن تو چشمام.. اجسامی ک توخیابون یا توخونه هستن ..... خیلی اذیت میشم. حتی افرادی ک از کنارم رد میشن..

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

بی قراری های شما در این شرایی تا حدی طبیعی ست. بسیاری از مسائلی که درگیرش هستید ناشی از عوارض و فشارهای غمی است که تجربه کرده اید.
حتما به مشاور یا ترجیحاً روانپزشک مراجعه کنید تا در گذشتن از این غم و تاثیراتش شما را یاری کند. داروهایی ضعیف و خوبی وجود دارد که میتواند برای شما کمک کننده باشد تا سریع‌تر به حالت قبلی و عادی خود برگردید.